Sunday, June 01, 2008

Sommeren er undervejs!

I sidste weekend besogte vi nogle venner, og de har lige bygget et lille hus ved en so. Vi blev inviteret og Lucas nod og lege med deres datter, Taylor, der bli'r tre i august. De legede sa godt sammen. De skaendes ikke overhovedet. Her er de i gang med at lobe rundt om huset. Det var lidt en kolig dag med regnvejr, men endelig holdt det op med at regne og vi kunne komme ud og sejle med deres bad. Lucas var stolt som en pave, da han fik lov til at styre. Det var en dejlig dag, og deres udsigt ud over vandet... Ahhhh, bare sa afslappende.
Hjemme igen, Lucas synes, at to kasketter er bedre end en - prov lige at se hvor brun han er allerede. Suuk, som I nok alle vil sige, at det far han i hvert fald IKKE fra mig.
Og som i titlen, sa er sommeren undervejs - i fredags sa kunne vi altsa ikke holde det ud mere, da matte vi taende for vores aircondition. Men hurra, jeg har slukket for den i dag, og har vinduer abne. Luftfugtigheden er slet ikke sa slem i dag.

1 comment:

Carly said...

I think that first picture of Lucas is a sign of things to come. He's so cute and handsome girls will be chasing him when he gets older!